OFERTA NOASTRA - DOAR PENTRU TINE

Salutare si bine ai venit in studioul nostru! Suntem atât de încântați să vă alăturați nouă ca o nouă camgirl. Știm că a fi student poate fi dificil și dorim să vă ajutăm să vă diversificați timpul și să faceți niște bani în plus.

€4500 GUARANTEED

Studioul nostru vă oferă o oportunitate uimitoare de a câștiga un venit de minim 4500 de euro. Știm că este nevoie de timp pentru a construi o bază de fani și nu toată lumea devine vedetă peste noapte, așa că oferim o garanție minimă pentru primele trei luni. În prima lună, vei câștiga minim 1000 de euro, iar dacă veniturile tale sunt mai mici de atât, vom completa suma lipsă. În a doua lună, minimul este de 1500 de euro, iar în a treia, este de 2000 de euro. Dorim să vă sprijinim pe termen lung și să ne asigurăm că primiți sprijinul de care aveți nevoie.

CUM FUNCTIONEAZA

1st MONTH
Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a modului în care funcționează acest venit minim garantat, să presupunem că câștigați 800 de euro în prima lună ca o nouă camgirl cu studioul nostru. Deoarece garanția minimă pentru prima lună este de 1000 de euro, am completa cei 200 de euro lipsă pentru a îndeplini garanția minimă. Aceasta înseamnă că veți primi un total de 1000 de euro pentru prima lună, cu 800 de euro provenind din propriile câștiguri și 200 de euro provenind din top de la studio.
2nd MONTH
În a doua lună, să presupunem că câștigi 1200 de euro. Deoarece garanția minimă pentru a doua lună este de 1500 de euro, ați fi îndeplinit minimul și ați primi integral 1200 de euro din propriile câștiguri.
3rd MONTH
În a treia lună, să presupunem că câștigi 1700 de euro. Întrucât garanția minimă pentru a treia lună este de 2000 de euro, ați fi îndeplinit minimul și ați primi integral 1700 de euro din propriile câștiguri.
SUMMARY
În general, aceste garanții minime vă ajută să vă asigurați că obțineți un venit constant în timp ce lucrați la construirea bazei de fani și la creșterea veniturilor. Dorim să te sprijinim pe termen lung și să ne asigurăm că ai sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși ca camgirl.

50% TO 70% REVENU SHARING

Oferim, de asemenea, distribuirea maximă a veniturilor de pe site-ul de streaming, până la 70% din câștigurile dvs. Aceasta este o ofertă uimitoare pe care nu o vei găsi în altă parte. Pe lângă venitul minim garantat și uimitoarea împărțire a veniturilor, oferim și formare și multe alte beneficii modelelor noastre.

CUM FUNCTIONEAZA

  • 50% - 0 USD TO 2,000USD
  • 55% - 2,001USD to 4,000USD
  • 60% - 4,001 to 6,000USD
  • 65% - 6,001USD to 8,000USD
  • 70% - more than 8,001USD
BEST IN MARKET
MONEY, MONEY, MORE MONEY
Ca student, știm că ai putea folosi niște bani în plus în buzunar. Cu venitul nostru minim garantat, puteți obține un venit constant în timp ce lucrați la construirea bazei de fani.
FLEXBILITY IS KEY
Cu studioul nostru, vă puteți stabili propriul program și puteți lucra din confortul propriei case. Nu mai faceți naveta sau înregistrați-vă la un loc de muncă de 9-5.
BE YOUR OWN BOSS
În calitate de camgirl, poți să faci lucrurile în felul tău. Vei avea control asupra a ceea ce faci și a modului în care o faci.
NETWORKING OPPORTUNITIES GALORE
Veți avea șansa de a intra în legătură cu alte modele și profesioniști din industrie, ceea ce ar putea duce la și mai multe oportunități pe viitor.
GET CREATIVE AND HAVE FUN
A fi camgirl îți permite să te exprimi și să-ți explorezi latura creativă. Este o șansă de a-ți lăsa personalitatea să strălucească și de a te distra în timp ce faci bani.
THE SUPPORT YOU NEED TO SUCCEED
Studioul nostru oferă instruire și asistență pentru a vă ajuta să navigați în lumea camerelor și să vă construiți marca.
UNLIMITED EARNING POTENTIAL
În calitate de camgirl, nu există limită pentru cât poți câștiga. Cu cât muncești mai mult, cu atât vei câștiga mai mulți bani.
THE CHANCE TO BUILD A LOYAL FAN BASE
Pe măsură ce intrați în legătură cu spectatorii dvs. și construiți un brand puternic, veți avea ocazia să creați o urmărire fidelă de fani care vă vor sprijini pe dvs. și cariera.
A CHANCE FOR FINANCIAL STABILITY AND SECURITY
Ca student, știm că muncești din greu pentru a-ți construi un viitor. A fi camgirl cu studioul nostru vă poate oferi un flux constant de venituri și oportunitatea pentru stabilitate financiară și securitate. Veți avea șansa de a lucra la atingerea obiectivelor tale financiare și de a construi o bază solidă pentru viitorul tău. În plus, cu venitul nostru minim garantat și o partajare uimitoare a veniturilor, veți avea șansa de a vă maximiza câștigurile și de a vă asigura un viitor financiar solid.
BE PART OF A COMMUNITY @IGNITEMODELS
În calitate de camgirl, vă veți alătura unei comunități de susținere și primitoare de persoane care au aceleași gânduri, care lucrează cu toții spre propriile lor obiective. Este o modalitate grozavă de a face conexiuni și de a găsi prieteni care înțeleg prin ce treci.

Cu studioul nostru, veți avea flexibilitatea de a vă stabili propriul program și de a lucra din confortul propriei case. Vei fi propriul tău șef și vei avea control asupra a ceea ce faci și a modului în care o faci. În plus, cu venitul nostru minim garantat și o partajare uimitoare a veniturilor, veți avea ocazia să vă maximizați veniturile și să profitați la maximum de timpul dvs.

 

Suntem aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să reușiți în calitate de camgirl. Cu pregătirea și sprijinul nostru, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a vă construi o bază de fani loiali și pentru a vă atinge obiectivele financiare. Deci, de ce să așteptați? Alăturați-vă astăzi Ignite Models Videochat Studio și începeți să vă maximizați potențialul!

 

CONTACTAȚI-NE AZI